Hvad Gør med Gamle Skole Forsyninger?

0
18

I slutningen af hvert skoleår, forældre i hele nationen står over for det samme dilemma: Hvad gør man med den belastning af skoleartikler, der bare dukkede op i deres hus, efter at deres barn tømt deres skrivebord eller skab? Mellem bunker af krøllet papir, brudt farveblyanter, og der anvendes væv, administrerende rod kan være overvældende. Par, der med alle de aktiviteter, der sker i slutningen af skoleåret, ligesom gradueringer, pool-fester og ferier, og mange forældre ender med at fortælle sig selv, at de vil “aftale med rygsæk senere,” kun for at finde ud af det stadig sidder der, når børnene går tilbage i efteråret.Sponsor: Prøv GotoMeeting med HDFaces i Dag Gratis i 30 Dage!

Så, før du lægger ud, der beskæftiger sig med rygsæk en dag mere, kan du prøve disse 3 nemme trin til at sortere i rygsækken rod og finde et rigtigt hjem for alle de ting.

Tip #1: Kaste Junk

Først og fremmest, kaste ting, der er naturligvis uønsket. Jeg har ikke børn, men jeg har gjort dette skridt for en række kunder og kan fortælle dig, at lige at smide i papirkurven vil skære rod i halve. Hvad kan du forvente at finde, og straks kaste i skraldespanden eller genanvendelse bin? Tom slikpapir, der anvendes væv, krøllet op i stykker papir, revet lomme mapper, brudt mekaniske blyanter, tørrede op penne, og stykker af brudte legetøj er alle almindeligt forekommende i den rygsæk af rædsel.

Dette trin er temmelig let, men det kræver, at du at gøre lidt efterforskning. Der er kun én måde at finde ud af, om en mekanisk blyant er brudt, eller hvis en pen, der er tørret op. Du er nødt til at teste dem alle, så grib et stykke papir (jeg er sikker på du vil finde en anstændig stack i dybet af rygsæk), og start med at prøve dem alle ud. Noget, der ikke virker, bliver kastet med det samme. Noget, der stadig er i god stand kan være afsat efter kategori. Sætte alle de gode penne i en bunke, alle de gode blyanter i en anden, linieret papir i en bunke, og konstruktion papir i en anden. På denne måde, vil alt være klar til trin 2.

Tip #2: Gør “Doner” og “Holde” Bunker

Når du har alle dine gode tilstand elementer, der er sorteret i bunker, er det tid til at beslutte, hvad du vil beholde, og hvad du ønsker at donere.

Når det kommer til emner, som du bør holde, tænke på slutningen af skoleåret som en måde til at lagre dit barns lektier område. Du ønsker at sikre, at de har nok blyanter, kuglepenne, papir, farveblyanter, markører, og alle de andre forbrugsstoffer hvis du vil være i stand til at gøre deres hjemmearbejde til næste år. Hvis der er andre, dyrere leverancer, som du tror, kan genbruges, holde disse samt. Men vær ærlig med dig selv og dine børn. Så meget som du håber, at dine børn vil have lyst til at bruge den samme rygsæk og blyant posen igen til næste år, de fleste forældre vil ende op med at købe nye i efteråret, fordi det er en del af spændingen tilbage til skolen. Hvis du ved, du kommer til at købe en ny i et par måneder, skal du ikke holde på den gamle. I stedet donere dem til lokale velgørende formål.

De fleste mennesker tror ikke, om donation af skoleartikler, men der er en række organisationer, der er afhængige af disse typer af donationer. Der er lærer levering non-profit organisationer, der indsamler alt fra markører til papiret til at dekorere klasseværelset leverancer, som lærere kan købe til lave priser, at bestanden i deres klasseværelser. Non-profit organisationer, der arbejder med børn kan også bruge din uønskede god stand kunst forsyninger til deres programmering. Og de poster, som dit barn ønsker nye hvert år som rygsække, blyant poser, og bindemidler? Din forsigtigt brugt dem gøre store donationer til lav indkomst børn, hvis forældre kæmper for at få råd til at købe nye elementer. Bare sørg for at fjerne dit barns navn rabat på alle punkter, og kun donere dem, der er i rimelig god stand. Den måde at måle, det er at spørge dig selv: Ville mit eget barn føler sig flov ved hjælp af dette? Hvis svaret er et (brummende) ja, så er det godt nok til at donere. For at finde ud af, hvor at donere dine uønskede elementer, så tal med dit barns lærere. Vil de sandsynligvis ved, at det bedste sted i dit nabolag for at få mest effekt.

Tip #3: Store “Hold” Artikler

For at sætte en stopper for skolen levering rod for godt, sørg for, at alt, hvad du beslutter dig for at holde, har en tildelt hjem. Jeg kan godt lide at få et par plastik opbevaring stykker til at organisere lektier område. Der er 3-skuffe enheder, hvis skufferne er den perfekte størrelse til at holde ark papir. En skuffe til hver foret, byggeri og hvidt papir, og dit barn er sat til næsten ethvert projekt, de har.

Fyld anden af disse enheder med farveblyanter, beslutningstagere, og farveblyanter. En mere enhed kan indeholde matematik forbrugsstoffer (som kompasser, vinkelmålere, og lommeregnere), kunst forsyninger (som pensler, saks og lim), og skrive forbrugsstoffer (som blyanter, kuglepenne, og viskelædere).

Ved at tilføje en pæn lille label på forsiden af hver skuffe til at identificere dens indhold, dit barn vil straks vide, hvor de skal gå for at finde de farvede blyanter til at gøre hende stadig-liv tegning for kunst klasse. Den bedste del om disse skuffer er, at de kan være fjernet fra enheden, hvilket betyder, at dit barn kan trække skuffen, hun behov til bordet, hvor hun gør sit hjemmearbejde, og derefter erstatte det i apparatet, efter at hun er færdig.

Nu, at du har et par tips om, hvordan du gemmer dit barns skole elementer, er det tid til at tage handling! Om rygsæk har siddet i skabet for en dag, en uge eller et par år, tager en halv time at få det renset og sorteret. Bedre endnu, undervise jeres børn i disse trin, og belønne dem for at gøre decluttering sig selv! For mere om gøremål og andre forældre tips, så tjek Mægtige Mor!

Har du nogen tricks du kan bruge i dit eget hjem for gamle skole forsyninger? Eller har du et spørgsmål om noget i denne episode? Lad mig vide i kommentarerne eller send mig en mail på DomesticCEO@quickanddirtytips.com. Eller du kan skrive dine kommentarer på den Indenlandske CEO Facebook-væg eller på min Twitter-feed! Indtil næste gang, jeg er den Indenlandske CEO, hjælper du elsker dit hjem.

Rygsæk billede fra Shutterstock