Wat Zijn de Voordelen van Citroen Water?

0
23

Wilt detox, rev up van uw stofwisseling, en smelten uit de pond sneller? Het is gemakkelijk: Gewoon genieten van een glas warm water en het sap van de citroen eerste wat elke ochtend.

Of tenminste, dat is wat talloze websites, artikelen uit tijdschriften, en gezondheid goeroes beweren.

De laatste tijd, ik heb gehoord van een aantal van jullie met de vraag of deze voordelen zijn voor real. Laten we een kijkje nemen naar wat het drinken van warme citroen water kan (en niet kan) doen voor uw gezondheid. Laten we beginnen met wat drinken citroen water niet doen:

Valse Claim #1: Citroen Water Ontgift Uw Lichaam

Uw lever, nieren, huid en longen werken voortdurend samen om af te breken en geen chemicaliën—zowel natuurlijke als synthetische—die anders schade toebrengen aan uw gezondheid. Het drinken van warme citroen water niet versnellen of verbeteren van dit proces op alle.

Zie ook: Hoe om te Ontgiften Uw Lichaam en het Verminderen van de Blootstelling aan Pesticiden

 

Citroenen bevatten een stof genaamd limonene, waarvan is aangetoond dat het verbeteren van de productie van bepaalde lever-enzymen die betrokken zijn bij detoxificatie (in lab-ratten). Maar het bedrag van limoneen in citroen-water is veel te klein om enig effect hebben op je lever enzymen.

De beste manier om het verbeteren van ontgifting is om je organen minder te ontgiften door het verminderen van de optionele blootstelling aan schadelijke stoffen.

Valse Claim #2: Citroen Water Maakt Je Lichaam Meer Alkalisch

Uw nieren en longen zijn in de kosten van het onderhoud van uw lichaam de pH op de ideale balans niet uit wat u eet of drinkt. Check out my aflevering Heeft een pH Balancing Dieet Werkt?

Valse Claim #3: Citroen Water Verhoogt Uw Stofwisseling

Nee, sorry.

Hoewel sommige van de claims voor het drinken van warme citroen water houden geen toezicht, dat wil niet zeggen dat deze praktijk heeft geen voordelen. Hier zijn een paar goede dingen die zouden kunnen voortvloeien uit het drinken van warm water en het sap van de citroen in de ochtend……