Tips voor het Vinden van de Juiste beleggingsadviseur Deel I

0
23

Enkele tips voor het vinden van een goede beleggingsadviseur, rukte direct uit Hoofdstuk 9 van mijn boek, De Gedisciplineerde Beleggers. Dit is zo en belangrijk onderwerp dat we hebben het opgesplitst in twee afleveringen.

Deel Één zal dekken Adviseur basics…wat je moet weten. En deel twee zal geven tips voor het vinden van de beste adviseur om te werken met.

Het werken Met een Adviseur

Bescherming van uw activa van alle mogelijke valkuilen kunnen een nogal proberen kwestie. Voor veel mensen genieten van het geld is veel meer de moeite waard dan voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren van de bottom line. Voor andere mensen is het maken van betere financiële of persoonlijke gevoel te richten dagelijkse aandacht op hun carrière, hun familie, of met pensioen, en laat een betaalde professional omgaan met de aard van het nauwgezette onderzoek nodig is om behoud van een rendabele portefeuille.

Gelukkig voor de vele mensen die er zijn die niet graag het idee van het trotseren van de wateren, er is een hele vloot van financiële professionals bereid om te helpen. De mate en de kwaliteit van dat advies varieert sterk, en als dit boek heeft benadrukt opnieuw en opnieuw, is het belangrijk om je huiswerk te doen.

Financiële professionals komen uit verschillende achtergronden, vooroordelen, vaardigheden en invloeden, en hebben verschillende niveaus van ervaring. Daarom is het van het grootste belang voor het beoordelen van de aard van de investeringen strategieën die u zoekt, alsmede de aard van de persoon die je zou willen samenwerken. Het is essentieel dat u de tijd nemen om de voor-en nadelen van het omgaan met een specifieke financieel adviseur als u op zoek bent om te kopen en test-rijden met een auto.

Tijdens de evaluatie, er zijn een paar gemakkelijk herkenbaar zijn belangrijke indicatoren die De Gedisciplineerde Belegger moet letten. De volgende twee segmenten gunstige forfaitaire ze in twee categorieën: wat te vermijden en wat te zoeken.