Olympic Special | Succes is Betaald Vooraf

0
30

Miljoenen mensen keken afgelopen weekend als Michael Phelps bereikt wat velen voor onmogelijk. Dit zette me aan het denken over wat er werkelijk voor nodig is om een winnaar te zijn in de verkoop.

Op zaterdagavond, toen was het over en Michael Phelps had het onmogelijke gedaan – het winnen van 8 gouden medailles op één Olympische spelen stonden we in onze woonkamer en juichen voor hem. Het was een inspirerende prestaties die had zelfs mijn zoon en zijn vrienden re-enactment van de 4 x 4 races in ons zwembad en vechten over wie zou krijgen om Phelps op de vlinder been. Ik heb gezien hoe deze kinderen idolize honkbal, voetbal, hockey en voetbal spelers, maar doen alsof ze een Olympische zwemmers was een eerste. Als ik zag hoe ze spelen en juichten hen op realiseerde ik me dat ze, net als vele anderen, had geen idee van de brute training regime verplicht om te concurreren op de Olympische niveau. De meeste mensen kunnen zich niet voorstellen hoe het zou zijn om te trainen voor duizenden uren, zeven dagen per week, voor een enkele race.

Atleten op dat niveau maken het er gemakkelijk uit, en omdat ze ook doen, we vergeten het harde werk dat komt voor hun geweldige prestaties. Nu zou het niet eerlijk zijn om korting hun door God gegeven talent zonder dat ze nooit zou hebben gemaakt. Maar talent alleen is niet genoeg. Talent moet worden gegoten, met opleiding, aangevuld met vaardigheden, verankerd in herhaling, en ontketende met verlangen. Om succesvol te zijn in alles, of sport of verkoop vereist een combinatie van talent, vaardigheid, en het verlangen.

Helaas zijn veel zeer getalenteerde mensen vergeten dit en probeer om te slagen op talent alleen. Ze winnen en verliezen, maar uiteindelijk niet kunnen waarmaken van hun potentieel. In plaats daarvan, omdat het ego, luiheid of onwetendheid ze wonen en werken in middelmatigheid. Nergens is dit meer voor dan in het gebied van sales.

Succes in de Verkoop van Beroep leidt tot hoge inkomens, een flexibele levensstijl, en het bereiken van doelen die de meeste mensen alleen maar van dromen. Als je om je heen kijkt, top sales professionals maken het er gemakkelijk uit. Ik heb zelfs gehoord gemiddelde verkopers beschrijven de consistent hoge prestaties van de top verdieners als “magisch.”