Moet Je Cafeïne Drinken Voor een Training?

0
23

In de aflevering Doen Gewichtsverlies Supplementen Werken?, Ik heb je gewaarschuwd over de mogelijke negatieve effecten van voortdurend pompen energie drankjes en cafeïne (ook bekend als adrenerge stimulerende middelen) in uw lichaam.

Maar een recente studie, getiteld “Epinefrine preworkout hoogte kunnen compenseren vroege ochtend melatonine concentraties te handhaven maximale spierkracht en de kracht in track atleten” maakt een interessant punt (evenals een mondvol).

In de studie, onderzoekers keken naar epinefrine en melatonine concentraties in de vroege ochtend en de late middag in elite collegiale man track en field atleten (jumpers en sprinters). Zij vonden dat bij het werken in de ochtend, de hele body power performance, de snelheid van reageren en de algehele fysieke prestaties kunnen worden verbeterd door middel van “adrenerge arousal” wanneer melatonine wordt verhoogd.

Wat dit betekent is dat als je wakker wordt, en u een hoge niveaus van het slaperige hormoon melatonine, je kan echt voordeel hebben bij het bestrijden van deze melatonine is met een soort van adrenerge stimulatie – zoals motiverende muziek, een energie drankje, of een kopje koffie – of, zoals de onderzoekers zei:

“Om te compenseren voor de ‘slaperigheid’ geassocieerd met een hoge concentratie van melatonine wordt uitgescheiden door de pijnappelklier…in de vroege ochtend praktijken kunnen vragen om een grotere adrenerge opwinding om potentieel een verschuiving van melatonine ‘ s effecten.”

Dus daar heb je het. Als u een intense ochtend training dat vereist focus en snelheid van reageren, zoals complexe gewichtheffen bewegingen, team sport beoefenen, of een vaste interval sessie, dan mag u wilt dumpen sommige stimulerende middelen in je lichaam en misschien nog een tweede kopje koffie!

Zie ook: Kan Cafeïne Helpen U Uit te Werken?

 

Heb je nog vragen over de vraag of u moet het gebruik van cafeïne voor een training? Doe dan mee met het gesprek over op Facebook.com/GetFitGuy!