Het Beste Thuis Fitnessapparatuur

0
25

Ik heb onlangs een video gepost op de Get-Fit Vent Facebook pagina laat me in de greep van de Ironman swim-bike-run training…in mijn kelder.

In dit specifieke geval, het was gewoon omdat ik ontdekte dat ik minder dan 2 weken voor te bereiden op de brutale Ironman Hawaii Wereld Kampioenschap. Echter, of u nu traint voor een Ironman triatlon of gewoon proberen om te werpen van een paar kilo, het is belangrijk dat u uw huis een plek waar u zou kunnen krijgen zo fit mogelijk, zonder het gedoe van het rijden, is een fitnessruimte, health club, of in het park.>

Omdat het is al bijna twee jaar geleden dat ik je vertelde Hoe Maak je een Huis Fitnessruimte, ik dacht dat dit een goed moment om terug te blikken precies wat ik gebruik in mijn eigen huis sportschool deze dagen. Ik geef je mijn top aanbevelingen voor thuis fitnessapparatuur om u te helpen spieren op te bouwen, vet verbranden, en het vergroten van de fysieke prestaties.

Het Beste Thuis Fitnessapparatuur

Naast de gebruikelijke thuis fitnessapparatuur, dat heb ik al eerder vermeld – specifiek dumbbells, een grote stabiliteit ball, Bosu bal, een yoga mat en een aantal elastische banden, hier is alles anders, ik heb in mijn huis sportschool:

  1. Squat Rack – Mijn hele huis sportschool is nu gebaseerd op zoiets als een squat rack. Ook bekend als power cage, een squat rack is een veelzijdig stuk van apparatuur voor krachttraining ontworpen om te zorgen voor een free-weight training met behulp van een barbell. Het rek bestaat uit vier stevige, stalen verticale palen met twee beweegbare, horizontale balk catchers aan elke kant, en een pull-up bar aan de bovenkant. De halter heeft rubberen halterschijven, waarmee u veilig neerzetten van de barbell als je het tillen van zware gewichten. Ik gebruik het rek voor oefeningen zoals deadlifts, squats, overhead presses, reinigt, en een verscheidenheid van andere halter oefeningen.

  2. De strijd Touw – Een battle rope is gewoon een grote zware touw met handgrepen aan beide zijden. Het wordt gebruikt voor een breed scala aan oefeningen zoals golven, cirkels, sidewinders, regenbogen, en elke andere manier die je kunt bedenken om een zwaar touw (stay tuned – ik zal het publiceren van een battle rope training guide met video ‘ s zeer snel!). Zie je veel van het goede battle rope training video ‘ s en zelfs de aankoop van een battle rope op de website Onnit, die verkoopt vreemd training apparatuur, zoals kettlebells, met monkey gezichten op hen en middeleeuwse stijl knotsen die u kunt gebruiken om te zwaaien of te staken banden.