10 Eenvoudige Manieren om te Upgraden van Uw Voeding

0
32

In overeenstemming met de ethiek van Quick and Dirty Tips, deze week is het onderwerp is een makkelijke manier om te upgraden van de nutritionele kwaliteit van uw dieet. Ik heb het niet over het plaatsen van de boter in uw koffie of genezen van je eigen wild-of slijpen van uw eigen ontsproten bloem.

In plaats daarvan, vandaag geef ik je 10 eenvoudige aanpassingen aan de reguliere voedingsmiddelen en maaltijden die, wanneer het wordt gepraktiseerd consequent, kan echt een verschil maken in uw voeding.

Hoe veel van deze kan je integreren in je gewone routine? >

Eenvoudige Upgrade #1: de Verspreiding van Uw Brood met Eiwit

Ik heb meestal geen brood te eten voor het ontbijt, maar als ik toch moet toast of een bagel, ik probeer om het te verspreiden met een noot boter in plaats van boter of roomkaas. Op die manier, in ieder geval ben ik het krijgen van wat extra vezels, eiwitten en gezonde vetten voor hetzelfde aantal calorieën.

Zie ook: Nootachtige Voeding Tips

 

Eenvoudige Upgrade #2: Ga Griekse

Kies gewoon de griekse yoghurt in plaats van gewone yoghurt en ontvang twee keer het eiwit, die meestal vertaalt zich in meer tijd voordat je weer honger.

Ik weet griekse yoghurt is duurder dan gewone yoghurt, maar omdat het bespaart me nodig hebben halverwege de ochtend snack, ik denk dat het komt allemaal uit in de was.

Zie ook: Gefermenteerde en Gekweekte Voedingsmiddelen

 

Eenvoudige Upgrade #3: Rooster Je een Weg naar roem

Ik maak geen muffins of pannenkoeken zo vaak als ik vroeger in het weekend omdat ik probeer te regelen van de hoeveelheid suiker in mijn dieet. Maar als ik dat doe trek uit de grillplaat of muffin pan, ik krijg ook uit de groente-rasp en rasp een rauwe wortel of courgette of twee in het beslag voor extra vochtigheid en een beetje extra plantaardige voeding.

Zie ook: Oogst Pannenkoek Recept en Pompoen Pannenkoeken

 

Eenvoudige Upgrade #4: Melk, want Het is de moeite Waard

Als je havermout of andere warme granen, gebruik van melk of sojamelk in plaats van water. Als alternatief kunt u ook het roer een lepel poedersuiker melk-of wei-eiwit poeder in water. Niet alleen de granen extra romige maar ook de inzet in termen van eiwit en calcium.

Zie ook: Een Goedkoop Alternatief voor Proteïne Poeder

 

Eenvoudige Upgrade #5: Zoek naar Groenere Weiden

Bij het kiezen van salades, nul in op de donkere rassen. Naast de meer smaakvolle, ze zijn voedzamer.

Ik koop vaak hart van romaine sla – ik ben er zeker van dat je ze gezien hebt in de supermarkt -, omdat ze lijken te houden dus goed in de koelkast. Maar als je kijkt naar een paar pakketten, zie je dat de sla varieert van bijna wit tot donker groen. Ga voor de donkerste die u kunt vinden. Ook bij de salade bar, sla dan de bleke, smaakloos sla op en ga voor de lente mix, mesclun, en baby spinazie.

Zie ook: Vraag de Diva: Zijn Buitenste Bladeren Sla voedzamer Dan Innerlijke Kinderen?