Rockstjärnor Kärlek till Järn, Också!

0
106

Jag har alltid sagt att jag kommer med mina bästa idéer när jag städa ett hus för en Moxie Flicka klient. Jag har en rutin när jag gör det städning, och min hjärna går på auto-pilot för de få timmar. Jag har löst personliga problem, yrkesmässiga problem, och ges ett tillräckligt stort hus, jag kan nog räkna ut hur att göra fred i världen hända om jag försökte verkligen. Det är hur tydligt mitt huvud är när min kropp följer en rutin och mitt sinne kan vandra.

Visar sig, jag är inte den enda som tycker så. Ian Gillian, sångare i legendariska 1970-rock-bandet Deep Purple (du vet deras låt, “Smoke on the Water”) bara förkunnade för världen att han älskar strykjärn. I en intervju med WENN, Gillian sade:

“Jag tycker om att göra no-brainer uppgifter, och strykning är en av dem. Jag gör strykjärn / inte bara för mig själv utan för alla hemma, alla i studion om de vill ha det och om jag kör ut ur strykjärn, jag satte tillbaka allt i tvättmaskinen och få ut det igen är rena, så jag har några strykjärn att göra. Jag gillar också sopa gården, i grund och botten gör sysslor och jag låter mina tankar vandra. Jag tycker om promenader och vandring och många av de idéer som för songer som har grott från detta.”

Jag älskar det här citatet, och skulle personligen vilja tacka Mr Gillian för sitt offentliga stöd till att göra hushållssysslor och ger oss en annan bra anledning att lära sig hur man strykjärn!

Du Kanske Också Gillar…
Hur Strykjärn Som en Man

Hur man ska stryka en Klänning Skjorta

 

Kvinna Strykjärn Shirt foto från Shutterstock.