Opbygge Dit Personlige Brand i den Nye Salgs-Økonomi

0
178

“At være En spiller ved dit job er ikke nok længere. Der er ante. Du er nødt til at skabe dit personlige brand, dele dine tanker med verden og sociale netværk.”

I sidste uge ‘ s episode, som jeg drøftede betydningen af administration af din online tilstedeværelse. I dagens ultra-forbundet, der bevæger sig hurtigt, konkurrencepræget verden, er et bevidst fokus på at opbygge dit personlige brand online har potentiale til at payoff på vigtige måder. Med det rigtige budskab, og fokusere, kan du åbne døren til bedre relationer og gøre en vindende indtryk på kundeemner, kunder og potentielle arbejdsgivere.

For at illustrere dette har jeg nåede ud til Tchad Levitt, som offentliggør den Nye Salgs-Økonomi Blog, og er salget teknologi redaktør for SalesGravy.com og spurgte ham til at dele hans historie. Disse ventures, men er blot en lille del af Chad ‘ s liv. Snart vil han begynde en ny karriere i salg med inbound marketing supermagt, Hub Stedet. Det hele startede med fokus på personlig branding online. Her er Chad ‘ s historie i hans egne ord:

“Jeg var tæt på at afslutte min MBA i sommeren 2008, og jeg ønskede at få et forspring på min jobsøgning. Recessionen var virkelig begyndt at flipper folk ud og arbejdsmarkedet var ikke god. Da jeg ikke er en fyr, der mener, at lade andre bestemme min skæbne for mig, jeg troede, jeg ville prøve noget anderledes i min jobsøgning. Jeg begyndte at bruge Linkedin til at komme i kontakt med rekrutteringskonsulenter i virksomheder, hvor jeg så en god mulighed for at etablere mit professionelle sælger karriere. I stedet for at vente i kø ved at sende mit cv til virksomhedens hjemmeside blackhole, jeg sendte Linkedin-invitationer med en kort overbevisende budskab, at recruiters på min target virksomheder. Det virkede og jeg fik det job, jeg ønskede til EMC i deres prisbelønnede salg associeret program.Bliver En spiller ved dit job er ikke nok længere. Der er ante.

Hvordan jeg blev opdaget

I samme periode begyndte jeg at skabe min personlige brand, oprettet min blog Ny Salgs-Økonomi, og begynder at dele mine idéer om udviklingen af salg erhverv med verden. Ingen gav mig tilladelse til at gøre dette, ingen salvet mig til konge – jeg gjorde det bare. Inden for et par måneder fik jeg et tilbud om at skrive til SalesGravy.com så kom et andet tilbud til at skrive for Personlig Branding-blog, og jeg blev tilføjet som en bidragende forfatter på Sales2.com. Disse steder er kraftcentre i deres niche, og har skabt stor eksponering for mit personlige brand og mig.

Så kom den store livsændrende mulighed for

Jeg er meget aktiv på Linkedin, Twitter, Facebook, diverse blogs, og elsker at netværke og opbygge relationer. En dag jeg postede et spørgsmål på Linkedin, som spørger, hvordan inbound marketing vil ændre B2B salg erhverv. Nå, den administrerende DIREKTØR for HubSpot besvaret mit spørgsmål. Da jeg havde været aktive på blogosfæren, jeg var meget fortrolig med HubSpot, og jeg havde allerede interviewet deres VP of marketing for min blog. Jeg takkede ham for hans svar i en svarmeddelelse, og så kom den følehorn. Hans svar tilbage til mig, spurgte mig, om jeg vidste nogen man godt, at der ville være interesseret i at komme til HubSpot. Jeg svarede ja….. mig. Det var et perfekt match. Dette var ikke en almindelig tilbyder – det var et tilbud, der vil ændre hele mit liv. Jeg kommer til at gøre noget, jeg elsker, salg og jeg har faktisk komme til at sælge noget, jeg elsker. Jeg har en mulighed for at lave 6 tal – jeg er meget taknemmelig.

Hvad er den Store Idé Her?

Du er nødt til at skabe dit personlige brand, dele dine tanker med verden og sociale netværk. Ingen af hvad jeg opnåede ville have været muligt, hvis jeg begyndte at bruge de nye sociale medier platforme til rådighed.”

Hvad er vigtigt at forstå, er dette ikke koster Tchad penge. Det eneste, der kræves initiativ, handling og en lille gang. Alle de værktøjer, der er tilgængelige for dig nu. Hvis du ikke har oprettet en professionel tilstedeværelse på sites som LinkedIn, SalesGravy.com, Twitter, Facebook, eller hvis du ikke bruger de værktøjer, der findes på disse websteder til at opbygge dit personlige brand, du glip af en kæmpe mulighed for, at ligesom Chad, kunne give dig den vindende kant i den Nye Salgs-Økonomi.

Dette er Jeb Blount, Salget Fyr. Hvis du har et salg spørgsmål, så send det til salesguy@quickanddirtytips.com.