Hvordan til at Være Parat til at Give Din Mening til kende

0
167

Min imaginære, men åh-så-rigtig ven Bernice spørger, Hvordan forbereder jeg mig til at give min mening? Jeg dukker op med mine tanker, men folk lytter ikke.

Lad os hjælpe Bernice ved genoptagelse gerningsstedet.

“DU!” er et forfærdeligt navn til et show!” Bernice var levende. Hun vraltede rasende ind i stuen, kastede forslag på bordet, rosebud spidsede læber i irritation. “Jeg er en oplyst person. Oplyste væsener for at forstå, at vi alle er Ét. Der er ingen ‘mig’, og der er ingen ‘dig.’ Den Magt, DU diskriminerer vi, der har fundet oplysning!” Hun påtager sig sin Personlige Magt Kropsholdning, og gloede på resten af holdet, spiring forslag under hendes venstre pegefinger, højre hånd solidt plantet på hendes, er, (med Bernice det er lidt svært at fortælle. Jeg tror, det er hendes hofte).

Vi var sent. Der var ikke tid til drama. “Bernice,” sagde jeg, “det er MODERFÅRS – E-W-E. Dette show handler om en taler får med superkræfter, som bekæmper kriminalitet, samtidig med at balancere karriere og familie.” Hvis Bernice havde læst manuskriptet i stedet for at beklage sig over det, hun ville have vidst det. “Harumph!” sagde han, satte sig ned, og beskæftigede sig i sit papirarbejde. Melvin hviskede, en smule for højt, “jeg vil vædde på, du føler dig flov!” Det blik hun gav ham kunne have smeltet stål.

Når du har chancen for at give din mening til kende, eller input, på en vigtig beslutning på arbejdet, du vil have folk til at gå væk tænker at du er den mest fantastiske person i eksistens, hvis mening ikke kun noget, men er værdig til tilbedelse. Du behøver ikke have dem spørgsmålstegn ved eksistensen af din krop dele.

Når der er en beslutning om at blive gjort, er din nøgle til succes er at læse baggrundsmateriale.

Hvordan til at være Parat til at Give Din Mening til kende

Når der er en beslutning om at blive gjort, er din nøgle til succes er at læse baggrundsmateriale. Lyder som sund fornuft, right? Du ville blive overrasket over hvor mange mennesker der ikke gør det. Vores sædvanlige grund er, at der er alt for meget at læse, og ikke næsten er tid nok. Men du behøver ikke at læse det i detaljer. Strategisk skimming kan gøre møde prep meget mindre arbejde.

Dit mål er at være i stand til at argumentere for de valg, du støtter, mod de valg, at din nemesis fra Afdeling X understøtter, og være i stand til at basere din position på logik, fakta og rationel analyse.

Skimme baggrundsmateriale

Vil du forberede dig ved at skumme. Du vil ikke læse i detaljer, og du vil bruge din hjerne naturlige evne til at tune ind på de oplysninger, som du vælger. Ved den tid, du er færdig, vil du have skummet materiale flere gange, og brugt en hel del af det. Du vil gøre et dybt dyk, men kun for ting, der er vigtige for mødet.