Voeding en Milieu

0
154

We gewoonlijk richten op het voedsel keuzes die ons gezonder maken. Vandaag, ik dacht dat ik zou spreken over de keuzes die helpen om de planeet gezonder. Gelukkig, het is niet een of/of propositie. De tips die ik vandaag voor jullie hebben goed voor u en het milieu.

Ik weet zeker dat je hebt gemerkt dat de groene beweging die verspreid over de VS, en zelfs over de hele wereld. Mensen overal proberen om erachter te komen hoe we kunnen leven, werken, en spelen meer duurzaam. Duurzaam eten is een groot deel van die beweging. Het is een probleem in de buurt en dierbaar aan mijn hart, want ik zie het als een win/win propositie voor ons allemaal.

Het brengen van een beetje eco-bewustzijn ons voedsel keuzes die niet alleen helpt om ons milieu schoner en veiliger, maar het kan verbeteren onze gezondheid als goed. Het kan zelfs bespaart u wat geld, en dat is iets wat we allemaal op onze gedachten zijn deze dagen.

Ga Een Keer Per Week Vleesloos

Bijvoorbeeld, een ding dat je kunt doen om je dieet een beetje makkelijker op zowel de aarde, als uw portemonnee is om te eten, lager op de voedselketen, ten minste een deel van de tijd. Het fokken van vee, zoals runderen, varkens en pluimvee gebruikt veel meer land, energie en water en produceert meer afval dan de productie van dezelfde hoeveelheid eiwitten en calorieën uit planten.

U hoeft niet om een full-time vegetariër een positieve invloed te hebben. Door een schatting, als elk gezin in Amerika ging vleesloos slechts één dag per week, de vermindering van de broeikasgassen zou het equivalent van elk gezin in Amerika de handel in hun auto voor een Prius. En een groeiend aantal mensen doen precies dat, het aan boord met bewegingen zoals de nationale Vleesloos maandag campagne, online op MeatlessMonday.com.

De planeet is niet het enige wat voordelen als je minder vlees eet. Voedingswaarde, plantaardig eiwit is lager in vet en wordt geleverd met veel waardevolle vezels en anti-oxidanten. En mensen die minder eten van vlees hebben de neiging om te worden dunner en lagere tarieven van vele ziekten. Nu, ik zeg niet dat het vlees heeft geen voedingswaarde, omdat het doet. Het is een grote bron van eiwit, ijzer, B12 en andere voedingsstoffen. Ik ben gewoon te zeggen dat er misschien een heleboel voordelen aan het eten van iets minder dan we momenteel doen.

Het Kopen Van Lokale Voedingsmiddelen Waar Mogelijk

Een ander groot ding dat je kunt doen om te helpen het milieu te kopen voedsel dat geproduceerd in de buurt van waar je woont. Analisten schatten dat de gemiddelde Amerikaanse maaltijd reis van 1500 km van de bron naar ons bord. Jammer dat we niet kunnen verdienen frequent flyer-punten voor alle kilometers geregistreerd door onze bananen.

Soms het voedsel dat we willen groeien niet lokaal. Bijvoorbeeld, ik heb nog steeds de aankoop van uw koffie -, olijf olie, en citroenen, hoewel geen van hen groeien waar ik woon. Maar ik besefte dat het geen zin heeft om te kopen sla van Californië wanneer er bedrijven die groeien sla vijftien mijl van mijn huis. En ik ben bereid om te eten appels, die groeien in mijn staat, in plaats van bananen, die niet.

Veel mensen hebben dit in een soort van spel, genaamd de 100-mijl dieet, online op 100milediet.org. U kunt dit spel spelen met behulp van welke regels en achterpoortjes je wilt, maar het basis-idee is om de bron van alle of de meeste van uw voedsel op een 100-mijl straal. Het is een soort van plezier! Ik heb nu kopen eieren van een boerderij ongeveer 18 km ten noorden van mijn huis en de groenten van de biologische boer ongeveer vijf mijl verder op de weg.

Het eten van meer lokaal voedsel vermindert de hoeveelheid fossiele brandstoffen die worden gebruikt voor de vrachtwagen, schip, vliegen en voedsel over de hele wereld. Omdat ze niet zo veel tijd doorbrengen in de doorvoer, de lokale gerechten zijn meestal ook frisser en—vooral in het geval van fruit en groenten—frisser betekent meer voedzaam is.

Het ondersteunen van kleine producenten in uw eigen gemeenschap versterkt ook de lokale economie en heeft allerlei andere voordelen, zoals het verminderen van onze kwetsbaarheid te eten verontreinigingen—die lijken meer en meer gebruikelijk in onze geïndustrialiseerde voedselketen. U kunt meer lezen over de voordelen van het eten van lokale en vinden de boeren en telers dicht bij u op Localharvest.org.

Overweeg Het Verbouwen Van Je Eigen Voedsel

Natuurlijk, de ultieme verse, lokale voedsel is voedsel dat je jezelf kweken; en achtertuin moestuintjes zijn hot deze dagen. Zelfs het Witte Huis heeft. Een dollar is de moeite waard van zaden kan produceren $50 waard van verse, biologische producten. Natuurlijk, er is wat zweet betrokken, maar de meesten van ons meer oefening nodig dan krijgen we, hoe dan ook. Als je nog nooit een moestuin voor, je vindt een goed advies voor beginners op gardenertofarmer.net.

Administratieve

Mocht u een suggestie hebben voor een toekomst toon onderwerp, mail me dan op nutrition@quickanddirtytips.com en vermeld het onderwerp van uw vraag in de onderwerpregel van uw e-mail. U kunt ook opmerkingen en vragen op mijn Voeding Diva Facebook Pagina.

Ik beantwoord veel van de luisteraar vragen in mijn gratis wekelijkse nieuwsbrief, dus als je verstuurd heb een vraag mijn manier, zorg ervoor dat u bent aangemeld voor het ontvangen van dat. En voor je Tweeters daar ben ik te vinden op Twitter.

Hebben een geweldige dag iets eten en goed voor mij!Middelen voor Duurzaam Eten vanLokale Oogst
100 Mile Diet
Slow Food verenigde staten
Duurzame TableMeatless MondayGardenertofarmer.net Verder Lezenhoeveel kan een tuin met u door. (Wall Street Journal)Denk Globaal, Eet Lokaal (De Boston Globe)