Syge Børn, Sunde Forældre

0
128

Hey der! Du lytter til den Mægtige Mor med nogle hurtige og frække tips til praktisk forældrerollen.

Dan i New Jersey skriver

Når mine to piger (i alderen 2 og 6) bliver syge, at de ønsker at blive holdt. På den tid, jeg er glad for, at holde og trøste dem, hvad enten det er mave influenza og feber, men så et par dage senere får jeg, hvad de havde, men som regel værre og længere. Heldigvis er min kone og jeg er aldrig syg, på den samme dag, så der er altid mindst en sund voksen til at holde tingene i gang. Men jeg spørger mig selv, hvis den Mægtige Mor undgår at få, hvad hendes børn har, og hvis ja, hvad er hendes hemmelighed!

Også Laura Adams, vært for Penge Pige, har skrevet og indspillet en fantastisk en times program om pensionering planlægning, der er til rådighed på Audible.com og iTunes til $5.95. Dette er en rettidig program, der kan hjælpe dig med trin tilbage fra den nuværende klima af panik og frygt og gør en lang række plan, der vil give dig en mere sikker fremtid.

Nå, Dan, nr. Jeg er ikke altid helt vellykket. Jeg har været kendt for at fange, hvad lidelse mine børn bærer på. Jeg har været ret heldig dog, at de sygdomme, der kun har været få og langt imellem. Jeg har ikke nogen hemmeligheder, men jeg kan dele nogle tips, der vil hjælpe med at skære ned på tidens sygdomme.

Vask Dine Hænder

Renlighed er en af de vigtigste elementer i at holde sygdomme på afstand. Du vil høre det hele tiden, og jeg er simpelthen kommer til at gentage det: vask dine hænder. Vaske dem ofte, og helt med sæbe og vand. Brug rene håndklæder eller engangs-håndklæder til at tørre dem. Som en generel regel, jeg har hørt det er bedst at vaske dine hænder under varmt vand med flydende eller bar sæbe, og at gnide hænderne sammen over den tid, det tager at synge alfabetet. Du kan bestemt ikke vaske dem alt for længe, men du har brug for at vaske dem i lang nok tid til at dræbe og skylles væk bakterier. En anden ting, kan du ønsker at huske er, at hvis du har slået din vandhane på med din pre-vasket hænder, kan du ønsker at slå det fra ved hjælp af et håndklæde. Du kan også bruge anti-bakteriel hånd-gels eller towelettes, men husk på, at den overdrevne brug af anti-bakterielle produkter kan være farlige for små børn. Skal du holde disse produkter utilgængeligt for børn. Du vil også ønsker at være sikker på, at regelmæssigt rengøre hænder og ansigt for din syge lille én. Ikke alene vil det hjælpe med til at begrænse spredning af bakterier, men alle føler bedre, når de er rene. Hvis dine børn er gamle nok, kan du opmuntre dem til at bruge en væv, håndklæde, eller i det mindste deres hænder, som et skjold, når de er hoste eller nysen.