Spar Tid, Spar Planeten, Bank Online

0
147

Denne episode handler om fordele, ulemper og jorden-venlighed af bank-og betale regninger online.

Få at Vide, Online Banking

Du har sikkert gjort nogle online banking, højre? Du kan logge ind, tjekke saldoen på din konto, og se, hvilke udbetalinger og indskud har ryddet. Men kan du se dit kreditkort-eller realkreditlån balance på din banks websted, selv om de var udstedt fra en anden institution? Kan du sende en check til din broder uden slikning en kuvert eller købe et frimærke? Hvis ikke, vil du blive forbløffet over den tid og papir, der i dag er en online bank kan spare.

Jeg har tænkt mig at fremhæve nogle af de fælles online-funktioner og fordele, som store banker tilbyder. Hvis din bestemt institution er mindre, kan det ikke være så teknologisk avanceret. Jeg anbefaler, at du finde ud af mere om, hvad der er til rådighed for dig, ved at undersøge din banks hjemmeside.

Online Banker

Online banking er ikke det samme som en online bank. Online eller virtuelle banker ikke har fysiske filialer; de fungerer udelukkende ved hjælp af online transaktioner og eksisterer kun som en hjemmeside til kunder, der er Internet-kyndige, og ikke ønsker en slikkepind fra en drive-through teller. Virtuelle banker tilbyder som regel de samme typer ydelser og har samme federal regulations, som en lokal bank eller kredit union. Fordi de opererer med meget mindre overhead end en traditionel bank, kan de tilbyde nogle temmelig konkurrencedygtige priser. Deres lave omkostninger kan betyde lavere gebyrer, højere renter, og flere fordele for kunderne. Bankrate.com er en god ressource at hjælpe dig med at finde virtuelle banker med de bedste priser.

Ulemperne ved at bruge en online bank, der omfatter problemer med at få kontanter og foretage indskud. Fordi online banker ikke har Pengeautomater, du typisk vil blive opkrævet et gebyr for at bruge en for en hævning af kontanter. Nogle netbanker give dig mulighed for at forlade indskud i en HÆVEAUTOMAT. Men hvis de ikke gør det, her er et tip til at undgå at skulle foretage indskud via snail mail: åbne en konto bare for indskud på en bekvem lokale bank, og derefter overføre penge til din web-eneste bank konto. Hhmmhh, måske kan du stadig få, at lollipop efter alle!

De Traditionelle Banker

Selv hvis din bank er en traditionel mursten-og-mørtel institution, kan du sandsynligvis stadig gøre netbank. Et stigende antal af traditionelle nationale og regionale banker, der tilbyder en vis grad af netbank. For eksempel, du kan være i stand til at se saldi og indlede overførsler mellem konti. Og de fleste af de store banker, der tilbyder online bank-med alle de klokker og fløjter.