Skal jeg Virkelig Nødt til at Betale Skat?

0
137

Hej, og velkommen til Juridiske Drengens Hurtig og Beskidt Tips til en Mere Lovlig Liv. Jeg er din vært, Adam Freedman.

Men for det første, at din daglige dosis af juristeri: Denne podcast skaber ikke et advokat-klient forhold med enhver lytter. Med andre ord, selv om jeg er advokat, jeg er ikke din advokat. I virkeligheden, vi knap nok kender hinanden. Hvis du har brug for personlig, juridisk rådgivning, kan du kontakte en advokat i dit community.

I dag, med hukommelse af April 15 stadig er friske, tager vi et kig på Skatter og afgifter.

Skal jeg Virkelig Nødt til at Betale Skat?

Når du har gemt din selvangivelse det år, gjorde du hører en lille stemme spørge: “er det virkelig nødvendigt?” Hvis ja, er du ikke alene. Brandon fra Louisiana spørger:

Er der en lov om, at jeg er nødt til at betale føderal skat? Hvis ja, hvor er det, i skriver?

Godt gået, Brandon – det er på tide, at nogen havde den frækhed at stille det spørgsmål. Og jeg er glad for det ikke var mig. Jeg tror, jeg kan kaste lys over dette emne, selv om det korte svar er, at hvis du tjener indkomst, du er sandsynligvis nødt til at betale føderal indkomstskat.