Restaurant Klager Gjort Rigtigt

0
146

Ofte, vil jeg modtage e-mails fra lytterne at bede mig om at behandle et emne eller en anden, ofte formateret thusly, Kære Moderne Manerer Fyr, jeg har en [indsæt navneord], som er [indsæt stødende tillægsord/biord]…. Noget som, Kære Moderne Manerer Fyr, min ven er så dum… eller, Kære Moderne Manerer Fyr, min søster er kraftfuld beskidt… eller, Kære Moderne Manerer Fyr, mine forældre er reeeeally mener… eller, Kære Moderne Manerer Fyr, er dette Moderne Manerer Fyr tror, han er sådan en bigshot… selvfølgelig, da det behager den ret, jeg overdriver (lige så lidt), men jeg tror, det er på høje tid, at vi tager fat i manerer, mine venner, for at klage.

En Tid og Et Sted,

Nu, jeg er sikker på, jeg behøver ikke at fortælle dig, at der er helt sikkert en tid og et sted for at klage. Nogle gange, ting er bare forkert, de har brug for at blive ændret til det bedre, og den eneste måde at få nogen til at være opmærksom på, er at grave ud af dine mest skingre stemme og skrig, indtil nogen beder dig om at stoppe. På den anden side, lejlighedsvis, ting, der bare er den måde, de er, og der er intet vi kan gøre ved det. Og endnu værre, nogle gange, kun nogle gange, at vi ikke har ret til at foreslå en ændring– ofte, når ændringen kun vedrører vores egen pet-peeves.

Alle, der er afsat i løbet af de næste par uger vil jeg gå gennem manerer for at klage til en bred vifte af scenarier, der er tæt på og kærlighed til mit hjerte, og der er situationer, hvor jeg mener, at klage er berettiget, men ofte er ineffektiv, og opfattes som uhøfligt.

Den 12oz Filet Situation

Sige, at du er ude i byen, der har et godt måltid på Maximillian ‘ s Steak House, og du for en 12oz. filet, bagt kartoffel med alle fæstnelse, og en salat.

Din salat kommer ud–frisk salat, sprøde gulerødder og moden arvestykke tomateren smuk salat for at være sikker, men alle du kan tænke på er, at filet. 12oz af smøragtig marmoreret oksekød perfekt, fordi du har anmodet om det er skåret ud fra den mest dovne ko, de kunne finde, og kogt til marshmallowy medium, fordi både du og jeg ved, at der er, hvordan vesten blev vundet. Pludselig, din bøf ankommer, og du indser, at du har knap nok rørt din salat, men salat være stoppede, fordi Du. Vil. Steak.

De resten pladen foran dig, og–smilende–du afhente din gaffel og kniv og begynder at skære i den lidt hårdere end… …. forventet bøf. Det synes temmelig gjort: som næsten gennemstegt. Skuffet, men open-minded, du placerer kødet mellem tænderne, og du tygge… og tygge og tygge noget mere, før endelig…

SERVER: “, Og hvordan er alt dette i aften?”

MIG: “ved Du hvad? Dette er bare ikke kommer til at arbejde…”

Så, du har modtaget din bøf, (eller overkogt, sort bønne, veggie burger) og har efterfølgende været skuffet over det. Hvad gør du?

Ost og Klynke

Være ærlig. Hvis maden er ikke op til dine forventninger, skal du fortælle det til din tjener-trods alt, at du forventes at betale for det. Fortæl din tjener præcis, hvad der er galt med maden: det er overkogt, det er for salt, det er koldt, eller måske er det endda den forkerte tallerken. Du skal ikke være bange for at sende det tilbage, hvis det er helt klart forkert, men ikke klynke!