Moet ik Belasting Betalen?

0
193

Hallo, en welkom bij Juridische Lad ‘ s Quick and Dirty Tips voor een Meer Geoorloofd Leven. Ik ben uw gastheer, Adam Freedman.

Maar eerst uw dagelijkse dosis van juridisch jargon: Deze podcast niet maken van een advocaat-cliënt relatie met een luisteraar. In andere woorden, hoewel ik ben een advocaat, ik ben niet de advocaat. In feite, we nauwelijks kennen elkaar. Als u gepersonaliseerde juridisch advies, neem contact op met een advocaat in uw gemeenschap.

Vandaag, met het geheugen van 15 April nog vers, nemen we een kijkje bij de Belastingen.

Moet ik Belasting Betalen?

Wanneer u gearchiveerd uw belastingaangifte dit jaar, hoor je een stemmetje te vragen “is dit echt nodig?” Als dat zo is, je bent niet alleen. Brandon van Louisiana vraagt:

Is er een wet waarin staat dat ik moet betalen federale belastingen? Als dat zo is, waar is het in het schrijven?

Goed gedaan, Brandon – het is tijd dat iemand het lef om de vraag te stellen. En ik ben blij dat ik was het niet. Ik denk dat ik wel kan enig licht werpen op dit onderwerp, hoewel het korte antwoord is als je inkomen, je waarschijnlijk moeten betalen inkomstenbelasting.