Løse Forhold Konflikt

0
137

Dagens emne er ved at strømline din forholdet konflikter.

En af de vidunderlige ting ved at have en snuggle-bunny er styrketræning. Og en af de bedste ting om at kæmpe med din snuggle-bunny gør op fra den kamp, fordi så får du til at putte. Nogensinde i humør til at putte, men din kanin ikke ønsker at? Jeg vil vædde på, du får i en kamp over det. Og så skal du gøre op, og du putte. Så alt er fantastisk.

Undtagen, selvfølgelig, til kampen. Kampene tager lang tid, det er trættende, og det er dårligt for relationer. Så nogle søde mennesker fik sammen og opfundet “fair kampe.” Har du hørt om det? Bare Google det. Du vil finde masser af versioner. Der er regler som, “Tag det private, holde det privat,” så du må ikke genere hinanden foran andre. Ville det ikke at besejre det punkt? Eller hvad med, “Undgå beskyldninger.” Eller, “Ingen slår under bæltestedet.'” Hvorfor gå til alle de problemer af kampe, hvis du kommer til at kæmpe fair? Hvorfor ikke kæmpe for at vinde?

Jeg tror teorien er, at så længe du kommer til at kæmpe, du skal kæmpe fair. Men hvis du bare kan beslutte at kampen fair, willy-nilly, så hvorfor kan du ikke bare beslutte ikke at kæmpe på alle? Fordi det er menneskelige natur at kæmpe, det er derfor. Mindst det er, hvad jeg siger for at retfærdiggøre min lejlighedsvise mangel på selv-kontrol og infantile opførsel.

Kampene Kan Gøre Skade

Selv hvis du kæmper fair 99% af tiden, at ekstra 1% du kan sige noget, der er bedre venstre usagt. Intet ødelægger relationer som elskede at gå direkte til hinandens usikkerhed. Så de ikke fortælle dig, indtil, efter at du blev gift med dem, at de ikke var køn, du troede? Selvfølgelig er det et følsomt emne for dem. At bringe det op i en kamp om, hvis tur det er til at vaske op, kommer ikke til at vinde dig en brownie points.

Kampene Tager For Meget Administrativt Overhead

Og, selvfølgelig, kæmper sjældent starter små og forbliver små.

Forestil dig et par, hvor den ene person er hovedsagelig beskæftiget med opgaver, der henviser til, at den anden er hovedsagelig beskæftiger sig med relationer og følelser. Bare forestille sig, hvordan tingene kan gå: en kamp starter på en opgave. “Det er din tur til at gøre det retter.” “Ikke!” “Er for!” Den følelse-centreret person, så bekendtgørelser konflikten skaber dårlige følelser. Der forrykker dem. Det er et kæmpe problem. “Du havde bare for at starte en kamp, gjorde du ikke? Du kan altid gøre det! Du kan tage en hyggelig aften, og ødelægge det. Du kan ikke bare diskutere det roligt!” Til den opgave-centreret person, der kommer fra opgaven. Hvilket selvfølgelig er et stort problem. Så de bliver endnu mere ked af det. “Du er altid ændre emnet. Hvad med opvasken?” “Det handler ikke om de retter, det drejer sig om din manglende evne til at være et autentisk menneske!!”

Nu har vi tre kampe foregår. En kamp om de retter, en kamp om, hvis skyld kampen er, og en tredje kamp om, hvordan den anden kamp er at distrahere os fra den første kamp. Hvem kan holde styr? Kan du prøve at bruge nettet teknik fra min episode på at styre flere projekter, men der bliver en fjerde kamp: “Hvorfor skriver du ud af et gitter? Tænker du ikke på vores forhold?” På det tidspunkt, forsøger at forklare dig er at skrive et gitter, så du kan spore de kampe, du har brug for at løse, så du kan tjene op og putte … vil bare ikke arbejde.

Ja, der er en nemmere måde.

Gøre en Kæmpe Ark

Gjorde min prøve kampen lyder det bekendt? Det er fordi kampen er ikke oprindelige. De fleste af os har de samme kampe som alle andre, og vi har dem igen og igen og igen. Selv de kæmper om de kampe gentage! Det er fjollet! Hvis du kommer til at få varmt og generet med din snuggle bunny at gøre noget gentagne, der er bedre alternativer. For eksempel, hoppe reb.