Het Oplossen Van Relatie Conflicten Snel

0
151

Het onderwerp van vandaag is het stroomlijnen van uw relatie conflicten.

Een van de prachtige dingen over het hebben van een lekker-bunny is het knuffelen. En één van de beste dingen over het vechten met je knuffelen-bunny te maken van de strijd, want dan krijg je te knuffelen. Ooit in de stemming te knuffelen, maar je konijn niet wil? Ik durf te wedden dat je in een gevecht over. En dan je make-up, en je lekker liggen. Dus alles is geweldig.

Behalve, natuurlijk, voor de strijd. Het vechten duurt een lange tijd, het is vermoeiend, en het is slecht voor relaties. Dus wat leuke mensen bij elkaar en de uitvinder van de ‘ reële vechten.” Heb je het gehoord? Gewoon op Google zoeken. U vindt hier veel verschillende versies. Er zijn regels, zoals “Neem het eigen, privé houden”, zodat u niet in verlegenheid brengen elkaar in het bijzijn van anderen. Zou dat niet de nederlaag van de punt? Of hoe zit het, “Vermijd beschuldigingen.” Of “Nee raken onder de gordel.'” Waarom zou je al die moeite van het vechten als je gaat om te vechten fair? Waarom niet vechten om te winnen?

Ik denk dat de theorie is dat als je gaat om te vechten, moet je vechten fair. Maar als je gewoon besluit om te vechten fair, tegen wil en dank, waarom kan je niet gewoon beslissen om niet te vechten? Want het is de menselijke natuur om te vechten, dat is de reden waarom. Tenminste, dat is wat ik zeg te rechtvaardigen mijn occasionele gebrek aan zelfbeheersing en infantiele gedrag.

De Bestrijding Zou Kunnen Doen, Schade

Zelfs als je de strijd van de reële 99% van de tijd, dat de extra 1% zou je kunnen zeggen dat iets dat beter niet gezegd. Niets vernietigt relaties, zoals geliefden rechtdoor elkaars onzekerheden. Zodat ze niet vertellen u pas nadat u getrouwd was hen dat ze niet het geslacht van je dacht? Uiteraard is het een gevoelig onderwerp voor hen. Waardoor het in een strijd over wiens beurt het is om de afwas is niet van plan om te winnen moet je een brownie punten.

De Bestrijding Kost Te Veel Administratieve Overhead

En, natuurlijk, vechten zelden begint klein en blijft klein.

Stel je voor een paar waar de ene persoon houdt zich voornamelijk bezig met taken, terwijl de andere is vooral bezig met relaties en gevoelens. Stel je eens voor hoe dingen zouden kunnen gaan: een gevecht begint meer dan een taak. ‘Het is jouw beurt om de afwas te doen.” “Niet!” “Is het ook!” Het gevoel-centric persoon dan merkt het conflict is het genereren van slechte gevoelens. Dat zinde hen. Dat is een groot probleem. “Je had om te beginnen een gevecht, heb je niet? Moet je altijd doen! Neemt u eens een leuke avond en verpesten het. Je kunt niet zomaar bespreek het rustig!” De taakgerichte persoon, die gaat af taak. Dat is natuurlijk een groot probleem. Zo krijgen ze nog meer boos over dat. “Je bent altijd aan het veranderen is het onderwerp. Hoe zit het met de afwas?” “Dit gaat niet over de gerechten; dit is de onmogelijkheid om een authentieke mens!!”

Nu hebben we drie gevechten gaande. Een gevecht over de gerechten, een strijd over wiens fout het vechten is, en een derde gevecht over hoe de tweede gevecht ons af van het eerste gevecht. Die kunnen bijhouden? Je zou kunnen proberen met behulp van het raster techniek van mijn aflevering over het beheren van meerdere projecten, maar dat wordt een vierde strijd: “Waarom schrijf je een grid? Heb je niet de zorg over onze relatie?” Op dat moment proberen uit te leggen dat je het schrijven van een raster, zodat u kunt bijhouden van de gevechten die je moet oplossen, dus je kunt make-up en lekker … gewoon niet werken.

Ja, er is een eenvoudiger manier.

Een Gevecht Vel

Mijn monster vechten klinkt dat bekend? Dat is omdat de gevechten zijn niet origineel. De meeste van ons hebben dezelfde gevechten als elke andere, en we hebben ze over en over en over. Zelfs de gevechten over de vecht herhalen! Dit is belachelijk! Als je gaat om te krijgen warm en lastig gevallen met je knuffelen bunny iets te doen repetitieve, er zijn betere alternatieven. Bijvoorbeeld touwtje springen.