Ernæring og Miljø

0
138

Vi plejer at fokusere på valg af fødevarer, der kan gøre os sundere. I dag, jeg troede, jeg ville tale om valg til at hjælpe med at gøre planeten sundere. Heldigvis, det er ikke et enten/eller et forslag. De tips, jeg har for dig i dag, er godt for dig og miljøet.

Jeg er sikker du har bemærket den grønne bevægelse, der har været spredning på tværs af USA, og endda på tværs af kloden. Mennesker overalt er at forsøge at finde ud af, hvordan vi kan leve, arbejde og spille mere bæredygtigt. Bæredygtig eating er en stor del af denne bevægelse. Det er et problem, nær og kær til mit hjerte, fordi jeg ser det som en win/win proposition for os alle.

At bringe en lille øko-bevidsthed, at vores valg af fødevarer ikke kun med til at gøre vores miljø, renere og mere sikker, men det kan forbedre vores helbred som godt. Det kan endda spare dig for nogle penge—og det er noget, vi alle har i vores sind disse dage.

Gå Meatless En Gang Om Ugen

For eksempel, en ting du kan gøre for at gøre din kost lidt lettere på både jorden og din tegnebog, er at spise lavere på fødekæden, i det mindste noget af tiden. Hæve husdyr som kvæg, svin, og fjerkræ bruger en masse mere jord, energi og vand og producerer mere affald, end at producere samme mængde af protein og kalorier fra planter.

Du behøver ikke at blive en fuld tid vegetariske at have en positiv effekt. Ved et skøn, hvis alle familier i Usa gik meatless bare en dag, en uge, en reduktion i drivhusgasser ville svare til at hver familie i Amerika handel i deres bil i en Prius. Og et voksende antal mennesker, der gør netop det, at komme om bord med bevægelser, såsom det nationale Meatless Monday kampagne, online på MeatlessMonday.com.

Planeten er ikke den eneste ting, der gavner, når du spiser mindre kød. Ernæringsmæssigt, vegetabilsk protein er lavere fedtindhold og kommer bundtet med masser af værdifulde fibre og antioxidanter. Og mennesker, der spiser mindre kød har en tendens til at blive tyndere og har lavere satser af mange sygdomme. Nu, jeg siger ikke, at kød, der ikke har nogen ernæringsmæssige fordele, fordi det gør det. Det er en fantastisk kilde til protein, jern, B12, og andre næringsstoffer. Jeg siger bare at der kan være en masse fordele ved at spise lidt mindre af det, end vi gør i dag.

Købe Lokale Fødevarer, Når Det Er Muligt

En anden stor ting, du kan gøre for at hjælpe miljøet, er at købe fødevarer, der er produceret tæt på, hvor du bor. Analytikere anslår, at den gennemsnitlige Amerikanske måltid rejser til 1.500 km fra kilden til vores plader. Ærgerligt vi ikke kan optjene frequent flyer point for alle miles logget af vores bananer.

Nogle gange, de fødevarer, vi ønsker ikke at vokse lokalt. For eksempel, jeg kan stadig nå at købe kaffe, oliven olie, og citroner, selvom ingen af dem til at vokse, hvor jeg bor. Men jeg har indset, at det ikke giver mening at købe salat fra Californien, når der er gårde, der dyrker salat femten kilometer fra mit hus. Og jeg er villig til at spise æbler, der vokser i min tilstand, snarere end bananer, som ikke gør det.

En masse mennesker har gjort det til en slags spil, der hedder 100-mile kost, online på 100milediet.org. Du kan spille dette spil ved hjælp af de regler og smuthuller, du ønsker, men den grundlæggende idé er, at alle eller de fleste af dine fødevarer fra i en 100 km radius. Det er lidt sjovt! Jeg kan nu købe æg fra en gård, cirka 18 km nord for mit hus og grøntsager fra en økologisk landmand omkring fem km længere oppe af vejen.

Spise flere lokale fødevarer reducerer mængden af fossile brændstoffer og brændsler, der anvendes til lastbil, skib og fly mad rundt om i verden. Fordi de ikke bruger så meget tid i transit, lokale fødevarer er som regel også friskere, og—især i tilfælde af frugt og grøntsager—friskere betyder mere nærende.

At støtte små-producenter i dit lokalområde, der også styrker den lokale økonomi og har alle mulige andre fordele, såsom at mindske vores sårbarhed over for mad forureninger—som synes at blive mere og mere almindelige i vores industrialiserede fødekæden. Du kan læse mere om fordelene ved at spise lokalt og finde landmænd og avlere, der er tæt på dig ved Localharvest.org.

Overvej Voksende Din Egen Mad

Selvfølgelig, den ultimative friske, lokale fødevarer er fødevarer, som du vokse dig; og baggård køkkenhave er varmt i disse dage. Selv det Hvide Hus har en. En dollar værd af frø, der kan producere $50 værd af friske, økologiske fødevarer. Selvfølgelig, der er nogle, sved involveret, men de fleste af os har brug for mere motion end vi kom, alligevel. Hvis du har aldrig haft en køkkenhave før, vil du finde nogle gode råd til begyndere i gardenertofarmer.net.

Administrative

Hvis du har et forslag til en fremtidig vis emne, mail til mig på nutrition@quickanddirtytips.com og husk at inkludere emnet på dit spørgsmål i emne-linjen i din e-mail. Du kan også sende spørgsmål og kommentarer på min kost, Diva Facebook Side.

Jeg svare på en masse af lytteren spørgsmål i min gratis ugentlige nyhedsbrev, så hvis du har sendt et spørgsmål på min vej, skal du sørge for, at du er tilmeldt til at modtage det. Og for dig Diskanter derude, jeg kan blive fundet på Twitter, samt.

Har en stor dag, og spise noget godt for mig!Ressourcer til Bæredygtig SpiseLokale Høst
100 Km Kost
Slow Food USA
Bæredygtig TableMeatless MondayGardenertofarmer.net Yderligere Læsning, Hvor meget kan have gemme dig? (Wall Street Journal)Tænk Globalt, Spise Lokalt (Boston Globe)