Bespaar Tijd, de Planeet te Redden, Bank Online

0
150

Deze aflevering gaat over de voors, tegens, en de aarde-vriendelijkheid van het bankwezen en het betalen van rekeningen online.

Te leren Kennen Online Bankieren

Je hebt waarschijnlijk gedaan wat online bankieren, toch? U kunt inloggen, controleer uw account saldo, en te zien welke betalingen en deposito ‘ s hebt gewist. Maar kunt u uw credit card of hypotheek saldo op de website van uw bank, zelfs als ze waren afkomstig van een andere instelling? Kunt u het sturen van een cheque aan uw broer, zonder, likken een envelop of het kopen van een postzegel? Als niet, u zult versteld staan van de tijd en papier dat in de huidige online bankieren kan opslaan.

Ik ben van plan om enkele van de voorkomende online functionaliteiten en voordelen die de grote banken bieden. Als je bepaalde instelling kleiner is, het kan niet zo zijn technologisch geavanceerd. Ik raden u meer informatie vinden over wat voor u beschikbaar is, door een onderzoek naar de website van uw bank.

Online Banken

Online banking is niet hetzelfde als een online bank. Online of virtuele banken hebben geen fysieke vestigingen; zij werken uitsluitend door middel van online transacties en bestaan alleen als een website voor klanten die Internet-savvy en wil niet een lolly van een drive-through teller. Virtuele banken bieden meestal dezelfde typen diensten en hebben dezelfde federale regelgeving als een lokale bank of credit union. Omdat ze werken met veel minder overhead dan een traditionele bank, kunnen ze bieden een aantal mooie concurrerende tarieven. Hun lage kosten betekent lagere kosten, een hogere rente en meer voordelen voor de klanten. Bankrate.com is het een goede bron om u te helpen bij het vinden van virtuele banken met de beste tarieven.

De nadelen van het gebruik van een online bank zijn moeilijkheid in het krijgen van geld en het maken van deposito ‘ s. Omdat online banken hebben geen Geldautomaten, meestal zal een vergoeding in rekening gebracht voor het gebruik van een voor een geldopname. Sommige online banken bieden de mogelijkheid je te laten deposito ‘ s bij een GELDAUTOMAAT. Maar als ze het niet, hier is een tip om te voorkomen dat het maken van deposito ‘s door snail mail: gewoon een rekening openen voor deposito’ s op een handige lokale bank, vervolgens de overdracht van de fondsen aan uw web-alleen bankrekening. Hhmmhh, misschien kunt u nog steeds die lolly!

De Traditionele Banken

Zelfs als uw bank is een traditionele brick-and-mortar instelling, kunt u waarschijnlijk nog steeds niet online bankieren. Een groeiend aantal van de traditionele nationale en regionale banken bieden een zekere mate van online bankieren. Bijvoorbeeld, je kan bekijken saldi en het starten van een overboeking tussen accounts. En de meeste van de grote banken bieden online bankieren met alle toeters en bellen.